Casa Tea Array Beach House in New Zealand by Studio Veron High.

Casa Tea Array Beach House in New Zealand by Studio Veron High.

The coast, the sea, the original architecture of the rural area, barns and farmhouses, but also a summer residence for families – discreet but comfortable: with T Aray Beach House He. She Veron Hi studio He moved on shaky ground, hanging between different but no less important needs. The first (nice) feature of house by the sea It is that it is barely noticeable, that it is completely immersed in the landscape while respecting the environment. The second, though still very relevant, is that its interiors can provide a moment of peace, creating a family nest isolated in some ways from everything else.

Simon Wilson

This is the philosophy of the project. over there summer house located in North Island, New Zealand. Its exterior facades evoke the aesthetics of the many warehouses in the area, as evidenced by the wood cladding composed of thin vertical axes that plunge the architecture into the landscape, in the pine forest behind – giving it the tone and style of the classics. The Plane Woods. Thus it is possible to peek into the interiors, they dampen wind and light; Privacy becomes a sweet secret. Glass and doors behind the edges of the building create deeper, more secluded thresholds.

Simon Wilson

The plan, seemingly simple and designed in the only central blocks of the two buildings, was activated instead concrete sizes Who broke the two tones of the forest and created a fireplace, kitchen and entrance porch. Between the two buildings a large area occupied by sand dunes and Relaxation area For safe campfires and undisturbed barbecues.

The interior Designed by designer Sonia Hawkins. The first difference with the exterior (again) is offered by the woods, perfectly oiled to a darker, more welcoming tone. In the rooms, the lines are revived by volumes – this time with sloping ceilings. Additionally, a plinth of wooden stilts connects the spaces and connects lines created by glass and shutters along the perimeter.

Simon Wilson

To prevent a “too simple” or lonely character structure from taking shape IndustrialAnd the Organic materials were selected for the furniture Such as stone, linen, wood, leather and wool. For the same reason, the walls of the bedroom and other secondary rooms are finished with wallpaper by local artist Lisa Rihana—an unusual choice that gives the spaces a welcoming effect.

Simon Wilson

The kitchen is the nerve center of the buildingIt is visible, easy to access, and not bulky. No island: hidden drawers and compartments are the perfect compromise to nibble on something while maintaining order while encouraging you to have funAbroad.

Simon Wilson

This content is created and maintained by a third party, and is imported into this page to help users provide their email address. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io

Leave a Reply

Your email address will not be published.